repozitár akademici inštitúcie vedné odbory

The National Cuisine of Slovaks

Akademik:Prof. PhDr. Rastislava Stoličná, DrSc.
Typ príspevku:prednáška
Anotácia:The term national cuisine of Slovaks means, first of all, the culinary culture of people living in the countryside and small towns who considered themselves to be of the Slovak ethnicity.
Popis:
Rok vydania:2012
Autor:Prof. PhDr. Rastislava Stoličná, DrSc.
Inštitúcia:Ústav etnológie SAV
Vydavateľ:
Pridané do repozitára:20. 8. 2012
Posledná zmena:3. 7. 2024
Jazyk:anglický (en)
Počet strán:4
Vedný odbor: Kultúrna antropológia a etnológia
Názov súboru:the-national-cuisine-of-slovaks.pdf
Typ súboru:Adobe Portable Document Format (pdf)
Veľkosť súboru:92.18 KB
Stiahnuť súbor:the-national-cuisine-of-slovaks.pdf