Akademik: | Prof. PhDr. Rastislava Stoličná, DrSc. |
Typ príspevku: | prednáška |
Anotácia: | The term national cuisine of Slovaks means, first of all, the culinary culture of people living in the countryside and small towns who considered themselves to be of the Slovak ethnicity. |
Popis: | |
Rok vydania: | 2012 |
Autor: | Prof. PhDr. Rastislava Stoličná, DrSc. |
Inštitúcia: | Ústav etnológie SAV |
Vydavateľ: | |
Pridané do repozitára: | 20. 8. 2012 |
Posledná zmena: | 10. 3. 2025 |
Jazyk: | anglický (en) |
Počet strán: | 4 |
Vedný odbor: |
Kultúrna antropológia a etnológia |
Názov súboru: | the-national-cuisine-of-slovaks.pdf |
Typ súboru: | Adobe Portable Document Format (pdf) |
Veľkosť súboru: | 92.18 KB |
Stiahnuť súbor: | the-national-cuisine-of-slovaks.pdf |