repozitár akademici inštitúcie vedné odbory

Kulinárna kultúra ako identifikačný znak Dolnozemských Slovákov

Akademik:Prof. PhDr. Rastislava Stoličná, DrSc.
Typ príspevku:študijný materiál
Anotácia:Štúdia prináša nové výsledky etnografických výskumov realizovaných v prostredí slovenských minorít v priestore tzv. Dolnej zeme, na území Maďarska, Rumunska, Srbska a Chorvátska. Cieľom výskumov bolo zmapovanie rôznych fenoménov tradičnej kultúry, ktorých významnou súčasťou je osobitá kuchyňa.
Popis:
Rok vydania:2012
Autor:Prof. PhDr. Rastislava Stoličná, DrSc.
Inštitúcia:Ústav etnológie SAV
Vydavateľ:
Pridané do repozitára:20. 8. 2012
Posledná zmena:3. 7. 2024
Jazyk:slovenský (sk)
Počet strán:21
Vedný odbor: Kultúrna antropológia a etnológia
Názov súboru:kulinarna-kultura-ako-identifikacny-znak-dolnozemskych-slovakov.pdf
Typ súboru:Adobe Portable Document Format (pdf)
Veľkosť súboru:170.74 KB
Stiahnuť súbor:kulinarna-kultura-ako-identifikacny-znak-dolnozemskych-slovakov.pdf