An effective method how to make the formol conserved insects soft for the praeparation
Akademik: | Ing. Zbyšek Šustek, CSc. |
Typ príspevku: | príspevok v zahraničnom časopise |
Anotácia: | Boiling of the formol conserved insect in citric acid makes the harddened body soft for preparation |
Popis: | |
Rok vydania: | 1987 |
Autor: | Ing. Zbyšek Šustek, CSc. |
Inštitúcia: | Ústav zoológie SAV |
Vydavateľ: | |
Pridané do repozitára: | 28. 8. 2009 |
Posledná zmena: | 9. 3. 2025 |
Jazyk: | anglický (en) |
Počet strán: | 2 |
Vedný odbor: | Entomológia |
Názov súboru: | an-effective-method-how-to-make-the-formol-conserved-insects-soft-for-the-praeparation.pdf |
Typ súboru: | Adobe Portable Document Format (pdf) |
Veľkosť súboru: | 87.71 KB |
Stiahnuť súbor: | an-effective-method-how-to-make-the-formol-conserved-insects-soft-for-the-praeparation.pdf |